Met een Engelse trifle kun je veel kanten op, dat maakt het een verrassend toetje. Zoete Zusjes ging voor een dessert met gebakken kaneelappeltjes, stoofperen en rozijnencake. Makkelijk te maken en zo klaar.
Ingredienten
- – 2 appels
- – 1 el suiker
- – 1 tl kaneel
- – 1 pot stoofperen
- – 4 plakken rozijnencake
- – 1 pak stoofperenvla
- – 1 pak appelkaneel vla
Bereiding
- Snijd de appels in stukjes. Smelt wat boter in de pan en bak de appels met de suiker en de kaneel goudbruin. Voeg wat water toe als je denkt dat de appels te droog worden.
- Snijd de plakken cake in stukjes. Snijd de stoofperen in stukjes.
- Start met de opbouw van de schaal of glaasjes. Start met een laagje cake. Hierop komt een laagje stoofperen vla. Hierop komen de stukjes stoofpeer. Dan komt er een laagje cake en hierop een laagje appel kaneel vla. Als laatste komen hierop de appeltjes.