Te lekker deze homemade bountyreep. Weer een heerlijk nieuw recept van Zoete Zusjes. In de zomer bijvoorbeeld als ijsreep en ’s winters met een kop thee.
Ingrediënten
- 230 gram pure chocolade vanaf 72% cacao
- 100 gram kokosrasp
- 3 el honing
- 3 el kokosolie
- 2 tl vanille aroma (biologische) (optioneel)
Bereiding
* Smelt de chocolade au bain-marie
* Vul met een deel van de gesmolten chocola, de bodem en de zijkanten van de siliconen vorm
* Zet de vorm ongeveer een half uurtje in de diepvries
* Smelt de kokosolie en laat even wat afkoelen
* Meng de kokosrasp, honing, kokosolie, vanille aroma (biologisch) met elkaar
* Haal de bakvorm uit de diepvries en vul dit met het kokosmengsel
* Giet hierover de rest van de gesmolten chocola zodat de vulling helemaal omhuld wordt met chocola
* Plaats de repen daarna een uur in de diepvries. Je kunt de repen bewaren in de diepvries voor een bounty-ijsreep of in de koelkast voor een gewone bounty