Zoete Zusjes Sinterklaasrecept. Een aanrader voor dit voor dit weekend. Witte en melkchocolade fudge met truffelpepernoten gebruikt Deze fudge is erg makkelijk te maken, ook leuk om samen met kinderen te doen.
Ingrediënten
- – 200 gram witte chocolade
- – 200 gram melkchocolade
- – 1 blikje gecondenseerde melk
- – 1 zak truffelpepernoten (215 gram)
Bereiding
- Doe 200 gram gecondenseerde melk bij de melkchocolade in een pannetje. Verwarm dit al roerend totdat de chocolade gesmolten is.
- Bekleed een bakvorm (20 x 30 cm) met bakpapier. Giet de gesmolten chocolade op de bodem.
- Bedek deze met de truffelpepernoten. Zet dit even in de diepvries.
- Giet de rest van de gecondenseerde melk (ook ongeveer 200 ml) in een pannetje. Voeg hier aan toe de witte chocolade en verwarm dit op laag vuur totdat de witte chocolade gesmolten is.
- Giet de witte chocolade hierover heen. Druk hierin de rest van de truffelpepernoten. Zet de fudge nog even in de koelkast. Snijd er vervolgens kleine stukjes van en geniet!