Ingrediënten:
2 hardgekookte eieren in vieren gesneden
2 grote zoete aardappelen in stukjes van 1,5 cm gesneden en gekookt
200 gr. verse spinazie gewassen uitgelekt
1 cm verse gember fijngehakt
1 halve rode peper fijngehakt
1 ui, gesnipperd
kokosolie
1 eetl. kerrie masala
1 tl. komijn
2 eetl. verse koriander
zout naar smaak
Bereidingswijze:
* Bak de ui aan in olie en fruit 3 minuten.
* Voeg de specerijen, rode peper en gember toe en roer door. Zet even apart.
* Bak de zoete aardappel een paar minuten aan. Voeg daarna de specerijenpasta weer toe met een half kopje water en breng heel even aan de kook.
* Voeg de spinazie en eieren toe en laat het vocht verdampen.
* Maak het af met verse koriander en naan brood.
(Voor 2 personen)
Foodstylist Willemien Demmers