Een lekkere lichte salade is altijd een goede binnenkomer. Deze zomerse weekendsalade met mango en geitenkaas met een yoghurt mango dressing, is lekker als side-dish bij een bbq of in combinatie met wat gebakken aardappels of wat stokbrood.
Ingrediënten
- – 250 gram mango
- – 5 el yoghurt
- – 2 el olijfolie
- – 200 gram kipfilet
- – 1 snufje paprikapoeder
- – 125 gram rucola
- – 60 gram walnoten
- – 125 gram geitenkaas
Bereiding
- Snijd mango in blokjes
- Pureer hiervan 100 gram tot een gladde massa. Voeg hier de yoghurt en olijfolie aan toe. Dit is de dressing.
- Snijd de kipfilet in blokjes en bak ze met wat paprikapoeder en peper gaar.
- Snijd de geitenkaas in kleine stukjes. Hak de walnoten grof.
- Doe de rucola, mango, geitenkaas en de walnoten in een kom. Voeg hier de kipfilet aan toe (laat de kip wat afkoelen).
- Voeg de dressing toe naar smaak.